Skip to main content

Klant worden.

U-Smile is de huishoudkostenmakelaar die u nodig heeft. Wil je geld besparen of gewoon de beste deals vinden met een gepersonaliseerde follow-up.

Ontvangst van uw aanvraag

Ons team ontvangt uw aanvraag zo snel mogelijk, zodat wij snel contact met u kunnen opnemen.

Analyse van de diensten

Onze adviseur analyseert samen met u de formule die het best bij uw profiel past.

Contact maken

Een van onze adviseurs in uw regio zal binnen 24 uur na uw verzoek om informatie contact met u opnemen.

De dienst opstarten

U kunt nu genieten van de door u gekozen diensten tegen de beste prijs.

Kwaliteitsdiensten zonder naar een winkel te gaan en thuis te blijven. De adviseurs komen naar u toe om u hun diensten aan te bieden met extra kortingen ten opzichte van de winkel en online. Topkwaliteit en klantenservice, zelfs na enkele maanden 👌

Silvio FaternoEmployé chez Axa

Ik beveel U-Smile en hun diensten ten zeerste aan. Een U-Smile adviseur hielp me met alle keuzes voor mijn verhuis. TV pakket aan de beste prijs + aanpassing van mijn mobiel abonnement, dit alles met exclusieve promo’s die alleen bij hen beschikbaar zijn.

Eva ParmentierIndépendante

Dit is een must in een wereld waar het moeilijk is je weg te vinden omdat er zoveel aanbod is. Hier vindt u advies en antwoorden op uw vragen met, als bonus, een persoonlijke follow-up. En ja, alles staat op het menu en ze zijn het dessert niet vergeten!

Nicolas FermotCommercial chez Bmw

Ik ben erg blij dat een adviseur mij de aanbiedingen van U-Smile voorstelde, al mijn vrienden en ik konden van de promoties profiteren. Bedankt!

Delphine VandenbushEmployée

In welke diensten bent u geïnteresseerd?

Ik ben al enkele maanden klant bij u smile en alles gaat heel goed! Nadat ik contact had opgenomen met een adviseur, deed hij me een aanbod dat was aangepast aan mijn situatie. De installatie verliep vlot en de opvolging door de adviseur is gewoon top! Een echte aanrader 🙂

Kyrylo MesilovClient U-Smile

De service is goed, we hoeven niets te doen, de adviseur Catherine regelt alles. Als we zorgen of vragen hebben, krijgen we de antwoorden die we willen zonder dat we de klantenservice van de operator hoeven te bellen en 10 minuten online moeten wachten. En een promotieaanbod voor een heel jaar dat niet online of bij de providers zelf te vinden is. Een grote dank aan haar.

Marya AyramCliente U-Smile

De klant staat bij ons voorop.

U-smile is de binnenlandse kostenbemiddelaar die u zoekt.

u-smile
u-telecom
u-power
u-protect
u-safe